Minden kategória

Hírek

Ön itt van : Kezdőlap> Hírek

A Zhuzhou Lifa Cemented Carbide Industrial Co Ltd. részt vett a 18. CIMT kiállításon

Idő: 2023-04-20 Találatok: 47

A CIMT (China International Machine Tool Show) a világ egyik legnagyobb és legbefolyásosabb szerszámgép- és gyártástechnológiai vására Ázsiában. Kétévente kerül megrendezésre Pekingben, Kínában, és a világ minden tájáról vonz kiállítókat, szakmai látogatókat és iparági szakértőket. A vásárt a China Machine Tool & Tool Builders' Association (CMTBA) szervezi, és fontos platformot kínál a szerszámgépiparban az üzleti kezdeményezésekhez, a hálózatépítéshez és az információcseréhez. A CIMT bemutatja a legújabb technológiákat, innovációkat és trendeket a szerszámgépek területén, beleértve a CNC gépeket, köszörűgépeket, marógépeket, esztergagépeket, fúrógépeket, forgácsolószerszámokat, metrológiát, vezérlőrendszereket és tartozékokat. Célja az autóipar, a repülőgépipar, az energia, az elektronika, az orvostechnológia és más, szerszámgépeket használó iparágak szakemberei. A kiállítás mellett a CIMT kiterjedt támogató programot is kínál konferenciákból, szemináriumokból, workshopokból és technikai bemutatókból. Itt szakértők és iparági képviselők oszthatják meg tudásukat, megvitathatják az aktuális kihívásokat és lehetőségeket, tájékozódhatnak a piac legújabb fejleményeiről. A CIMT az évek során a szerszámgépipar jelentős eseményévé fejlődött, és mind a hazai, mind a nemzetközi kiállítóknak és látogatóknak kiváló lehetőséget kínál az üzleti kapcsolatok kialakítására, az együttműködés elősegítésére, valamint a szerszámgépek területén a legújabb fejlesztések és technológiák megismerésére. .

wps1_副本

A Zhuzhou Lifa Cemented Carbide Industrial Co Ltd. részt vett a 18. Kínai Nemzetközi Szerszámgép-kiállításon. E8-B412 számú standunk. sok kereskedőt és végfelhasználót vonzott belföldön és külföldön, hogy kommunikáljanak velünk, és többet tudjanak meg rólunk keményfém betétek a kiállítás helyszínén. Egyes ügyfelek próbamintákat is vásároltak. Reméljük, hogy termékeink a jövőben nagyobb piaci részesedést szerezhetnek,

wps2_副本
wps3_副本
wps4_副本
wps5_副本
wps6_副本
wps7_副本

A CIMT Kínai Nemzetközi Szerszámgép-kiállítás kétévente, tehát 19. alkalommal kerül megrendezésre korábban 2025 áprilisában Pekingben. A Zhuzhou Lifa Cemented Carbide Industrial Co Ltd. akkor találkozik Önnel.


Előző: Mi az a keményfém betét?

Következő : Egyik sem

Forró kategóriák